logo

Forstå de forskjellige barna

forstå barna

Har du forundra deg (- og kanskje fortvila deg?) over at du ikke forstår barna dine? Kunne du til tider ønske deg en oppskrift på hvordan håndtere hver og en av dem for å bevare godt samspill, trivsel for hver enkelt og unngå konflikter?

Det er du ikke alene om!

Noen av de tøffeste utfordringene i forholdet møter vi på når vi får barn. Og enda flere jo flere barn vi får...

VI «møter oss selv i døra». Men vi møter også på sider ved vår partner som ikke var (så) synlig når vi «bare var kjærester»

Å få barn er en velsignelse for forholdet - tenk hva VI TO kan skape sammen!
Men å få barn er også en trussel på forholdet.

"Hvor ble det av den morsomme kjæresten min? Hun er bare opptatt av barnet. Han har trekt seg unna, er ikke interessert i meg lenger. Han forventer at jeg skal ute akkurat som før vi fikk barn. Jeg har masse dårlig samvittighet overfor barna...
far og sønn

Enkle og smarte verktøy på hvordan forstå de forskjellige barna og hvordan DU virker på barna du omgir deg med.

Og ikke minst hvordan du kan håndtere alle barna utifra forståelsen av Persolog Personprofil (DISK). Her er masse spennende læring som vil komme både deg og barna tilgode.

"Her fikk jeg nye verktøy til å forstå og møte mine ulike barn, og se hva den enkelte trenger støtte på. Dette har vært til stor hjelp i hverdagen og i samtaler med barna. Maria formidler troverdig, levende og ærlig."

Du blir til i møte med barnet.
Barnet blir til i møte med deg...!

Ta del i det spennende kurset om BARNS adferdsprofiler – og oppdag små grep som kan skape større suksess i møte med de ulike barna.

Og ikke minst, trives bedre som DEG i møte med dem. Det handler om forståelse, respekt og kommunikasjon.

mor og barn